sungirl - komentarze |
Dziś nie wybiegnę daleko .. Dziś nie ucieknę. I nie dlatego że nie chcę uciekać. Dziś nie mam możliwości. Tęsknię za wiosną Czuję się jak w więzieniu, gdy będziemy tak siedzieć w milczeniu godzinami. Ohhh my Pretty Boy.. -Szukałam ludzi.Czy wszyscy się pochowali aby nie widzieć jak inne serce płacze? -A Twoje serce płacze, Mała? |
|
Tak napisali inni: |
13.12.2008 :: 17:22 :: axu131.neoplus.adsl.tpnet.pl uszy do góry! ![]() zobaczysz, że wszystko obróci się w to co dobre ![]() każdy z nas ma gorsze dni, ale nie warto się nimi przejmować ![]() marzenia? jeśli mocno w nie wierzymy to się spełniają. potrzeba tylko WIARY i cierpliwości... pozdrawiam :* |
13.12.2008 :: 15:31 :: 80.50.54.230 marzenia spelniaja sie wtedy gdy przestajesz niecierpliwie czekac na to spelnienie i zadreczac sie czemu to tak dlugo trwa. |
12.12.2008 :: 16:21 :: h219.ds6.univ.gda.pl nie placz, nie uciakaj, czekaj cierpliwie i wierz ze wszystko sie bedzie tak jak tego chcesz, uloz w swojej glowie scenariusz a potem badz cierpliwa, w pewnym momencie ktos krzyknie akcja i Twoj sen zacznie sie spelniac :) |
12.12.2008 :: 16:20 :: h219.ds6.univ.gda.pl |
Talk.pl :: Wróć |